KOLEKSI CITER LUCU

View previous topic View next topic Go down

KOLEKSI CITER LUCU

Post by Admin on Thu May 13, 2010 12:19 am

LAWAK DUA EKOR HANTU

"Tersebutlah kisah dua orang hantu. Mereka ni baru bertemu lalu mereka pun berborak la untuk mengisi masa lapang kehidupan mereka sebagai hantu. Sepanjang perbualan mereka, Hantu B ni tak habis-habis menggigil. Lalu, Hantu A yang kehairanan ni pun bertanya, "Apsal kau ni asyik menggigil je?" "Oh..cara aku mati dulu teruk..aku mati dalam peti ais...sejuk! !" Jawab Hantu B sambil menggigil lagi. "Ooo..kesian. .. aku dulu mati sebab heart attack." Kata Hantu A ramah. "Kau memang sakit jantung kronik ye? Apsal ko tak gi buat operation? Kalau tak, sure kau tengah lepak-lepak ngan family kau sekarang." Balas Hantu B. "Dah,aku dah buat dah! In fact mase aku mati tu, aku in recovery. Panjang ceritanya... " jawab Hantu A sayu. "Ceritala sikit..Sambil- sambil lepak nih.." "Camni..Aku syak isteri aku main kayu tiga ngan aku. So this one day, aku ingat nak perangkap la isteri aku..Aku pura-pura gi keje tapi actually aku park keta aku kat simpang hujung umah aku je. Seperti yang aku syak, masuk sebuah keta kat carpark umah aku. Aku rilex dulu sebab nak carik mase sesuai tangkap diorang." "So, ko dapatla tangkap diorang?" tanya Hantu B penuh minat. "Tak. Aku cume jumpe isteri aku je kat dalam bilik. Yang aku heran, mase aku masuk umah tu, aku nampak ade kasut laki kat pintu umah aku. Aku tanye isteri aku tapi die tak mau jawab. So aku pun lari-lari sekeliling umah aku nak carik jantan tuh. Abis sume bilik aku carik tapi takde pun.. Last-last, sebab aku penat sangat berlari cari jantan tuh, aku pun jatuh pengsan sebab heart attack. And aku tak sangka aku mati lak..." kata Hantu A mengakhiri ceritanya dengan kesedihan.
Hantu B terdiam mendengarkan cerita Hantu A. Selepas beberapa ketika, Hantu B berkata, "Apasal kau tak cari kat dalam peti sejuk?

Admin
Admin

Posts : 52
Join date : 2010-04-29

View user profile http://sementa.forumotion.com

Back to top Go down

Re: KOLEKSI CITER LUCU

Post by sietfah_lim on Fri May 14, 2010 3:05 am

Razz

sietfah_lim

Posts : 1
Join date : 2010-05-14

View user profile

Back to top Go down

[color=red]Posmen dan Surat

Post by as_meina84 on Mon May 17, 2010 10:43 pm

Posmen dan Surat
Seorang posmen yang datang menghantar surat.
” Assalamualaikum “
” Walaikumsalam “
” Ni rumah encik Sameon ye?
” Ya saya”
” Poning kepala saya mencari alamat rumah encik ni “
” Buat susah aje encik nie! Apsal tak pos aje?”
[b]

as_meina84

Posts : 7
Join date : 2010-05-12

View user profile

Back to top Go down

Re: KOLEKSI CITER LUCU

Post by smvtaa on Mon May 24, 2010 12:20 am

very funny...wakakakaka

smvtaa

Posts : 7
Join date : 2010-05-11

View user profile

Back to top Go down

Re: KOLEKSI CITER LUCU

Post by Sponsored content Today at 11:04 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum